Wie zijn wij?

Verloskundigenpraktijk Boskoop, Hazerswoude en Benthuizen bestaat uit een klein deskundig team van verloskundigen. Bij ons werken alleen verloskundigen en geen assistenten. Een bewuste keuze want we geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding, kwaliteit en deskundigheid. Dat kunnen we alleen garanderen als we zelf onze zwangeren te woord staan tijdens het telefonisch spreekuur, zien bij de controles en spreken bij een noodsituatie. Kwaliteit staat bij ons boven alles.

We maken graag ruimschoots tijd voor je vrij tijdens de controles. Zo is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen of een luisterend oor te bieden. Vertrouwen en verbinding is voor ons van belang zodat we jou en je partner optimaal bij kunnen staan in deze bijzondere periode van jullie leven.

Kwaliteit

We staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat we werken volgens de richtlijnen van het KNOV en een gedegen basis hebben. Uiteraard gaan we regelmatig naar bijscholing en vinden we het belangrijk om nieuwe ervaring en kennis toe te passen in de praktijk.