Gezinnetje met 3 mooie kinderen!

september 9, 2015 3:58 pm Gepubliceerd door

Mijn drie zwangerschappen en drie bevallingen zijn begeleid door Verloskundigenpraktijk Boskoop. Wat fijn dat we in Boskoop zo’n goede praktijk hebben. Door de goede begeleiding, de correcte informatie en de enorme ervaring van de verloskundigen voel je je direct goed op je gemak.

Ik had gemakkelijk zwangerschappen en kon altijd met mijn vragen terecht bij de verloskundigen. Drie bevallingen waarvan twee in het ziekenhuis en de laatste thuis. Twee onder begeleiding van Gea. Ook tijdens de bevallingen kreeg ik lieve, bemoedigende woorden en is er juist opgetreden toen bleek dat het thuis niet ging lukken. De verloskundige nam de beslissing bij de eerste bevalling om naar het ziekenhuis te gaan en met haar jarenlange ervaring had ik daar het volste vertrouwen in.

Toen ik tijdens mijn derde zwangerschap mijn zorgen kenbaar maakte over de groei en beweging van de baby kreeg ik direct ter geruststelling een doorverwijzing voor een echo. In het kraambed hield de verloskundige ook alles goed in de gaten hoe het met de kleine en mij ging. Hierdoor voelde ik me gerustgesteld wat fijn is omdat er al zoveel op je af komt. Kortom Verloskundigenpraktijk Boskoop TOP! Daniëlle Olie