Veilig en vertrouwd

november 24, 2016 9:52 am Gepubliceerd door Laat uw gedicht achter

Graag vertel ik hierbij mijn ervaring met verloskundige praktijk te Boskoop.

Want na 5 zwangerschappen en 4 bevallingen vind ik wel dat mijn mening over de praktijk en verloskundigen er toe doet. Ik ben zeer tevreden en zal ik (moeder van 4 gezonde kinderen) die tijd nooit vergeten.

Bij de eerste zwangerschap was het bij de eerste termijn echo al niet goed. Hierbij hebben ze me heel fijn geholpen, doorverwezen en gedaan wat nodig was. De andere 4 zwangerschappen verliepen gelukkig goed en hadden ze voldoende tijd voor vragen met ook voldoende informatie. Het moment om het hartje te horen was altijd het fijnst, daar kwam ik eigenlijk voor. Maar toen was de tijd rijp om te bevallen. Poeh Poeh de 1e ging niet vanzelf de 2e, 3e en 4e makkelijker maar ook zeker niet vanzelf.

Maar zodra Gea binnen was voelde het veilig en vertrouwd en ik wist dat ze mij hierbij ging helpen. Kordaat maar geduldig en met zelfvertrouwen hielp ze mij deze klussen te klaren. Ze heeft op dat belangrijke moment de regie goed in handen en laat dat ook niet meer los tot een goed einde. Daarbij hoort ook het kraambed en de nazorg dit vindt ze net zo belangrijk.  Als je naar haar praktijk toe gaat dan zorgt ze voor je, van zwangere vrouw tot kraamvrouw en moeder. Elke verjaardag van mijn kinderen denk ik toch altijd even terug aan de geboorte en aan Gea natuurlijk.

Germa van Leeuwen