Wie zijn wij

Verloskundigenpraktijk Boskoop en Hazerswoude Dorp bestaat uit een klein deskundig team van verloskundigen. Bij ons werken alleen verloskundigen en geen assistenten. Een bewuste keuze want wij geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding, kwaliteit en deskundigheid. Deze kunnen wij alleen garanderen wanneer wij zelf onze zwangeren te woord staan tijdens het telefonisch spreekuur, zien bij de controles en spreken bij een noodsituatie. Kwaliteit staat bij ons boven alles.

Wij maken graag ruimschoots tijd voor jou vrij tijdens de controles. Zo is er genoeg tijd om vragen te beantwoorden, zorgen weg te nemen of een luisterend oor. Vertrouwen en verbinding is voor ons van belang zodat wij jou en je partner optimaal bij kunnen staan in deze bijzondere periode van jullie leven.

Kwaliteit
Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dit betekent dat wij werken conform de richtlijnen van het KNOV en een gedegen basis hebben. Uiteraard gaan wij regelmatig naar bijscholing en vinden wij het belangrijk om nieuwe ervaring en kennis toe te passen in de praktijk.